Bedriftsrådgivning

Bedriftsrådgivning

Bedriftsrådgivning

Forretningsutvikling og rådgivning

Ønsker du deg flere idéer for hvordan din virksomhet kan bli mer lønnsom? Vi gjør en grunnleggende analyse av bedriften, og kommer med forslag til effektivisering, samt forbedringer av produkter, tjenester eller prosesser. Vi vil også se på muligheten for utvikling av nye produkter, eller finne forslag til nye markeder for din bedrift.

Støtteordninger og finansiering

Kan dere ha krav på støtteordninger som dere ikke vet om? Det finnes en rekke mulige offentlige støtte og tilskuddsordninger som man kan søke på. Gjennom vår analyse av din bedrift sørger vi for at dere benytter rettigheter og muligheter optimalt.

Frigjør tid og ressurser hos selskapets ledelse og nøkkelpersonell

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og sørger for at din bedrift får benyttet seg optimalt av potensielle ordninger. Vi tar hele risikoen, du betaler oss kun for vårt arbeid ved godkjent støtte.

Produktutvikling og innovasjon

Ønsker dere å utvikle eller forbedre et produkt, tjeneste eller prosess? Vi er spesialisert på å strukturere idêer og prosjekter dersom man vurderer å starte en forbedrings- eller utviklingsprosess. Vi er med dere hele veien fra idê/planlegging til prototype og helt til ferdig produkt.